jag liksom rider på beatet, som en beduin på en dromedar

Furudal igen då. Andra året i rad. Första veckan är snart avklarad. Hockeymatcher ikväll, Mangelicious är speaker som vanligt.
Sedan blir det faktiskt ledigt hela helgen. Det ska bli skönt. Min far fyller 50 den 14 augusti men ska firas imorgon så då blir det lite besök från släktingar och liknande.

Funderade på att skriva lite musik och göra en jävligt bra rockskiva, men jag skjuter fram det lite grann.
Försökte boka Kent-biljetter åt systrarna men de tog slut på en halvtimme, och då satt jag fortfarande i kön. Kul.

Ikväll ska jag dricka någon öl, jajemen! Imorgon också tror jag. Och förstöra all gymträning jag lagt ned den här veckan!

Nu blir det kaffe, tidningar, dataspel och fikabröd här i regnet.

och förresten, ett litet lyssningstips: "Vad är det för mode?" med Ison&Fille.

jag är två år äldre men du röker så vi är plus-minus-noll

Fotbollsfrun har blivit en riktigt favoritblogg hos mig. Hon förtjänar en permalink på länksidan tror jag så småningom när jag orkat behärska tekniken.

Fredag igen då, skönt att jobba på fredagar faktiskt. Det är lite mer laid back, lite mer glida runt i en Skoda Pick-up och ställa ut avspärrningsstaket och klippa häckar. Det är lite mer chill liksom.

Öl i helgen är väl ingen omöjlighet. Tog också en oförglömlig grusvinst i tennisen i veckan. Våran första match på grus för övrigt. I love clay.

Queens of the Stone Ages nya platta växer verkligen. Från början tyckte jag det var den sämsta hittills men nu börjar jag nog tänka om. Den är briljant då och då, har verkligen sina stunder. Dessutom sjunger ju Julian Casablancas på Sick, Sick, Sick (första singeln).

Funderar på att klippa mig igen. Hmm. Det är alltid svårt. Framförallt eftersom det är så jävla dyrt.

Säkert! har också gjort en riktigt stark svensk skiva den här sommaren. Trist att hennes Parksommar inte går lika bra. Nu funderar jag på att köpa lite snussubstitut och godis.. och kanske dricka folköl hos Oskar ikväll, men det vet han inte om än. Häppårä!

/M

Ibland är jag Roger Federer

Jag blir fett pepp att spela tennis när jag slökollar Wimbledonfinalen mellan den fenomenale Federer och den store grisen, Rafael Nadal. Ibland känner man sig som Roger Federer när man för en gångs skull träffar en riktigt fin top-spin forehand i tie-break mot Oskar "Åkerösmashar'n" Klingborn. Revansch ikväll för Åkerös stora hopp månne?

Stockholm var trevligt på alla de sätt! Fredrik och jag körde stadsvandringar på söder och drack öl på Mariaberget. Sedan blev det trevligt häng på trädgården och The Departed hos Hille. (Di Caprio och Matt Damon är twins)

Idag känns det underbart att jag är ledig och det är söndag och jag är inte bakis. Det är väl ganska ovanligt och väldigt skönt. Med på skönlistan finns även det faktum att jag tagit ledigt imorgon också! Yes!

Idag är jag mer pepp.
Och mycket mer Roger Federer.

Misfit love

Det är helt otroligt vad tråkigt det är att jobba. Jag får dessutom förskjuten lön av någon anledning vilket gör mig till en total jävla fängelsekund. Jag jobbar och jobbar men har inga pengar att röra mig med, det är ganska instängande. Jag har totalt tappat sugen nu alltså.
Funderar på att stänga butiken, dra utomlands och jobba enbart för att ha råd att plugga i Sverige. Det här är liksom inte värt det.
Hänga i Leksand i sommar någon? Nä, tänkte väl det.

Hur dum kan man vara? Alla har något på gång, något projekt. Jag har en lägenhet som jag betalar för men som jag inte använder bara för att jobba hemma där jag ändå inte har några pengar att röra mig, så jag hade lika gärna kunnat ha tråkigt i en stad med 110,000 invånare och goda träningsmöjligheter än i ett samhälle på 15,000 med desto sämre möjligheter.

Välj själv. Nu ska jag självdö. Hej.