Överlever du Härnösand så överlever du allt

Måndag. Slapp måndag. Inget schemalagt och inget att plugga - det är ganska skönt.
Blev blixtinkallad till Squash mot Mange Hellman och torskade (som det nästan alltid blir mot honom, svår spelstil). Nu sitter jag och chillar lite. Har tankat hem hela serien Jericho, så jag ska väl börja sträcktugga den snart. Men först lär jag avsluta Entourage som för övrigt är mycket bra.

Hade tänkt börja prestera lite bilder på bloggen eftersom jag numera har en stabil mobiltelefon med bra kamera. Men jag får väl höra av mig till typ Elly eller någon som vet hur man gör, för det vet då inte jag. Tror jag. Eller jo, det gör jag nog.

Satt och tankade lite gammal musik sådär på måfå. Seven days in sunny june med Jamiroquai är en grym låt.
Nu blir det att fortsätta slappa och invänta dagens bröstpass. Sen ska jag börja med Kreatin, så jag blir stor och stark.

Over and out!

It's time to put the earphones on! - No!

Har börjat kolla en del Entourage efter påtryckningar från Tobbe. Riktigt skön och rolig serie får jag säga, men jag har inte torskat dit på riktigt än. I helgen blir det Shape Up på Plaza på lördag... där Kocky spelare live. Tror jag ska tanka lite så man kan lyssna in sig. Kocky feat. Mapei - My Grandma är i alla fall en riktigt skön dänga.

På söndag är det match med GUIF igen. Vi ska testa en ny uppställning som vi övat på den här veckan. Det känns som att det ska kunna funka fint. På fredag blir det käk och några öl hos Kalle och sedan ner på O'Learys för att se topphockey, nämligen Leksands IF mot Malmö IF. Ska bli skönt att se Leksand ta revansch.

Teemu Selänne till Leksand är ett ganska roligt rykte. Ännu roligare vore om det var sant.

Kram på er!

Somewhere between walking and sleeping

Ny kurs nu häruppe i Umeå. Idrottspedagogisk forskning vilket är ganska mycket repetition på saker vi läst tidigare om olika metoder för insamling av data vid undersökningar. En ganska lugn kurs vad det verkar - skönt med tanke på hur pressad ekonomin var.

Snön faller också numera. Det är ganska skönt, det börjar bli riktigt vintrigt ute nu och det behövs lite ljus i det annars ganska kompakta mörkret! Träningen går bra också. Har hållt i gymträning 4-5ggr/vecka i höst och det känns fint.

Funderar på att åka hemåt Dalarna igen den 30:e november, mest för att Leksand spelar mot Malmö och det vore roligt att se gossarna några gånger i höst! Vi får väl se hur det bli med det, skidresan till Kittelfjäll skall betalas också.

Ikväll är det träning med GUIF J18 igen. Vi gjorde en bra match i helgen, men räckte inte ända fram, 2-3 blev det.
 
Skönt med några lugna kväller (även om det brukar sluta med Football Manager 2008 med Tobias över internet)

//Johnny Doe

Fibes, oh Fibes!

Hejsan!

Jag har varit dålig med bloggandet på slutet. Jag har hemtenta.. och försöker koppla bort så många distraktioner som det bara går. Football Manager är svårt, så det får vara med. Internet försöka jag skära ner på just nu. Efter onsdag är jag back online!

Första matchen med GUIF-juniorerna igår, och det blev förlust 5-10. 
Siffrorna ljuger alltid i innebandy.


Kram!