ett helikopterkomp, med synthar och allt

Jag borde ta och spela in lite musik tror jag. Framför allt vill jag få till det där helikoptersoundet som The Shins har i "One by one all day" och "The celibate life" från "Oh, inverted world". Det är ruskigt snyggt och medryckande.

Nu ligger jag i min säng och är lite bakis (även om det troligen kommer att bli värre).
Igår var det inflyttningsfest hos Sandra - snyggaste lägenheten hittills, men jag är inte så förvånad. Trevligt var det i alla fall! Ikväll är det på't igen när John slänger upp dörrarna i mitt gamla hus på Strombergs Väg och har inflyttningsfest.

Allan tror att han ska bli miljonär eftersom han har spelat nya "topptipset". I dare to challenge him.
Jag ska spela exakt samma rad som honom, av ren ondska. Näeee.

Dagens citat: "Men så kan man väl inte heta?"

//Girl on the wing

- But Sir, it's a little bit small? - Get in the plane!

Hej!
Bloggning från Leksand den här gången. Födelsedagsfest hos Jonna i Rättvik igår. Trevligt att samtala med lite gamla kompisar som man inte träffar så ofta! Mycket bra. Lite vin blev det också, vilket faktiskt gjort mig lite lätt bakfull idag, men bara lite. Jag har också dåligt samvete, för att jag åkte hem en helg då vi har grupparbete. Men det är väl bara att tillföra så mycket det går imorgon.

Imorgon är jag tillbaka i Umeå iaf, kl 12.25 landar planet på Umeå Airport. Så det så.
Sen blir det grupparbete i skolan och träning på kvällen.

Peace out.

/Weed Carrier

Birsta City Bulls

Idag har jag varit i Birsta. (Sundsvall, för er som inte vet)
Vi gjorde en nätt liten dagstripp till "Norrlands huvudstad" när vi klockan 07.00 lämnade "Norrlands riktiga huvudstad" för en resa 280km söderut. IKEA hägrade. Jag och Fredrik styrde upp en del behövliga inköp till från 99,6kvm stora lägenhet. Nu har vi t.ex. saker som:
1. Lampor
2. Dukar
3. Förvaring på toaletten
och slutligen:
4. En pall

Nu sitter jag hemma, färdigmonterad enligt anvisning och konstaterar att "visit from the dead dog" med Ed Harcourt är en fantastiskt vacker poplåt. Dessutom kan jag enkelt konstatera att jag har tenta på tisdag igen, och att jag borde plugga lite imorgon. Så får det bli.

Auf.

//M



precious and fragile things need special handling

Vinst igår mot John i Squashen, och det var kul. Jag spelade bra igen och blev redigt trött. Sedan var det bara att gå upp sju i morse för att lira innebandy klockan åtta på IKSU. Det var skoj men synd att vi inte var fler än sju.

Nu är det snart dags för första tävlingen i seriespelet, brännboll på Mariehemsängarna. Så jag ska väl rulla ner med cykeln om några minuter. Ikväll blir det PES6-turnering i klassen. Sex glada grabbar och ett playstation. Haha, ja, man kan ha det sämre faktiskt. Ska bli kul att få nörda lite.

Söndag IKEA. Det är behövligt eftersom vi fortfarande inte har någon lampa i hallen. Dock fick vi en fin takplafond som inflyttningspresent! Mycket bra!

Radioheads nya  - härliga gitarrslingor. Köp den!

/Mange

hold on hold on, it's easy

Laddade hem Radioheads skiva "In Rainbows" idag, lagligt, från www.inrainbows.com
Det är lite briljant, för man får själv bestämma vad man ska betala för den. Jag betalade 1,45 pund. Det är överkomligt för en student. Och inte är jag besviken!

Nu ska jag snart spela squash med John. Det kommer att bli en härlig holmgång. Vann igår också, och spelade faktiskt ganska bra! riktigt skönt!

//Mange

from atlantis to interzone

Långkok idag. Jag är nöjd med det. Det känns ambitiöst och jag hoppas att det ska smaka väl.
Annars var det en vanlig skoldag, med träning på gymet (bra bröstpass!) och sedan föreläsning till 17.00.
Drew Baldwin (Inte Alecs bror) är en av föreläsarna på momentet, "Organisation och Ledarskap", och han är riktigt rolig. Sådär brittiskt rolig som bara britter är, tror jag.

Har fått några låtar av Hard Fi av en kompis i klassen, och jag måste säga att det är grymt bra. Annars har jag fastnat för "myths of the near future" med Klaxons. Riktigt bra! (som Emil hade sagt).

//M

another cold and wet november dawn

Vi hade inflyttningsfest i helgen och det var riktigt lyckat. Roligt att det var så många som ville komma..var väl kring 35-40 personer i vårat näste på 100kvm. Det funkade finemang. Tror vi lyckades vara så tysta i trapphuset att bebisen rakt över lyckades sova. Kanon.

Skönt med sovmorgon en måndag - ny kurs idag. Eller rättare sagt, nytt moment på "Företagsekonomi A". Blir spännande att lära sig lite om organisation.

Governor Andy har en otroligt skön röst, "Ensam" är en låt alla borde höra.

 Nej, nu ska jag väl försöka göra något nyttigt som:
1. Kolla när man kan åka hem kring den 20:e
2. Laga lunch och matlåda
3. Smörja in mig i kokos

Hej!
/Mange

fernando torres förstörde min kväll

O'Learys med Anton och Peter. Liverpool - Tottenham. Spurs gör en grym match.. leder 2-1 trots Paul "Scheisse" Robinson i buren.. tills 91:a minuten.. då förstör (naturligtvis) min favorit Fernando Torres kvällen och kvitterar till 2-2.
Det positiva med det var att vi fick tolv rätt på stryktipset, men (och detta är talande för hur allting går för mig just nu) gav enbart 33 kr i utdelning. Det är helt jävla underkänt.

Ibland undrar jag varför saker och ting måste vara så komplicerade?
Jag funderar på att sluta satsa på någonting över huvud taget... som det känns.

Tottenham et al.

Tentavecka har det varit, och en del plugg. Jag ska inte inbilla någon att jag pluggade ihjäl mig inför den här tentan, men lite plugg har det blivit. Företagsekonomi A, momentet Marknadsföring. Blev klar för typ två timmar sedan.. och det gick sådär. Det är alltid roligt med tentor där maxpoängen är 120 och en fråga är värd 35p...och det är den man inte kan.

Tottenham är ett roligt fotbollslag att hålla på. Topploose ibland och jättebra ibland.
Jättebra att vända 1-4 hemma mot Aston Villa till 4-4.
Förbannat dåligt att släppa in fyra mål hemma mot ett gäng halvmesyrer.
Vad har hänt?

Kul med två svenska lag i UEFA-cupen också. Helsingborgs kross av Heerenveen igår var ganska imponerande, däremot svek ju Bajen när det som mest behövdes.

Ikväll blir det antingen surströmming eller ishockey på O'Learys då MIF Redhawks tar emot Leksand.

Nu ska jag spela squash mot Danne och köra ben på gymet.

Häppårä.