Utan metod men med ett tydligt resultat

Aftonbladet skriver idag: "Johnny gick ner 65 kilo - utan metod".
Hur har han då gått till väga?

Leksand förlorade efter förläning igår mot Västerås. Imorgon fredag ges möjlighet till revanch.
Jag gillar listor. Så, här kommer en (eller två).  Here goes:

Spelare som håller Leksands IF uppe i toppen just nu:
1. Pelle Prestberg - gör allting rätt just nu, och mål hela tiden.
2. Tomas Kollar - gör allting som inte syns, och börjar dessutom göra sådant som syns.
3. Joacim Eriksson - har tyvärr slutat hålla nollan för tillfället, det är dock inte bara Jockes fel. Vinnarskalle.
4. Patrik Carlsson (innan "skadan") - Ge honom tio år, så har ni nog en ny Karlberg. Förhoppningsvis räcker det med två år.
5. Oliver Ekman-Larsson - kraven är skyhöga. Spelar svårt, ibland onödigt svårt, men har egentligen allt som krävs för att bli en världsback, och när han visar det är han allsvenskan klart mest lysande stjärna.

Spelare som inte direkt bidrar just nu:
1. Markus Persson - Jag trodde att Mackan skulle slå på riktigt i år, efter en fin säsongsavslutning i Mariestad förra säsongen. Speltiden kan han knappast klaga på. Får inte ut någonting av sitt fina spel och verkar ha kört fast. Förhoppningsvis lossnar det snart - annars är han först ut ur laget när Ollas och Bergenström och Patte Carlsson är tillbaka.
2. Markus Weinstock - Jag erkänner, det känns lite orättvist. Markus har spelat på alla positioner i laget utom målvakt den här säsongen, och stundtals gjort det jättebra (särskilt som back!). Men han trampar en hel del vatten och är helt enkelt väldigt ojämn i sina prestationer.
3. Niklas Andersson - Tyvärr känns han sämre och sämre för varje match jag ser honom. Darrigt försvarsspel kombinerat med oförtjänt mycket spel i powerplay. Verkar ju besitta potential - som han gärna får plocka fram.
4. Timo Leinonen - Okej, han spelar ju knappt just nu. Men de få prestationer han bjudit på under den här säsongen har inte varit betryggande.
5. Andreas Martinsen - Helt okej insatser blandade med ganska ovårdat och överilat spel. Martinsen är väldigt ung, och det ska man naturligtvis ha i åtanke. Men de gånger han spelar tillför han tämligen lite. Var är farten han visade upp på försäsongen? Jag vill ha tacklingarna och checkingen - men inte i slowmotion och gärna med lite tanke bakom.

/M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback