a side of me that wants to grab the yoke from the pilot, and fly the whole mess into the sea

Ikväll är det dags för hockey här i Umeå. Leksand är på besök och nu börjar jag bli riktigt sugen!

Annars blir det förmodligen en ganska lugn helg (eller så blir det Plaza imorgon)... eftersom jag borde börja tentaplugga till marknadsföringstentan på torsdag. Men allting har sin tid...eller?

I övrigt har jag druckit mycket kaffe och oroat mig lite för något, som vanligt.

/La Mange

Hur många årstider kan man ha? Jag har alltid litat på valborg

Kanske vågar man hoppas på hösten också då. Men jag tror inte på någonting förrän jag sett det. Men ändå.

Florence Valentins nya låt "Upp på sociala, ner på systemet" är fantastiskt glad pop i Håkan-anda. Det är lite komiskt att jag gillar den låten så mycket eftersom jag och Gustav B satt och kompanihatade "Pokerkväll i Vårby Gård" (Ska uttalas: POOOOOCKERKVÄLL I VÅRPY GÅRT, med hård betoning på OOOOO). Men den här nya, den håller.

På fredag smäller det i SkyCom. Björklöven - Leksand. Det blir många leksingar på borta-stå den här gången. Uppladdning på Harrys kl 16.00 den 28/9.

Jag såg en riktigt rolig intervju med Jens Lekman på tv. För er som inte vet det, så är Jens ganska disträ. Han satt och svamlade över massor av frågor. Sedan kom frågan kring varför han döpt sin nya platta till "Night falls over Kortedala", men vägrade göra intervjun i Kortedala? Jo, sade Jens, plattan hade inget speciellt med Kortedala att göra. Då frågade reportern: "Okej, men varför heter den så då?"
"Ja", svarade Jens, "den spelades in där, det är allt".
"Okej, men vilket annat namn kan du tänka dig att döpa den till då?"
"Ehh... hmm... Good Bye Kortedala".

Haha. Detta är briljans mina damer och herrar!


På betydligt snarare återseende,
Mange