The last time we talked you reduced me to tears

Idag har jag suttit i sekretariatet på IVP-cupen på IKSU. Det var skoj. Sedan blev det köttbullar med gräddsås och potatismos. Inte GI direkt, så nu är jag så mätt att jag tror att jag skulle kunna somna.

Hmm, lyssnar mer och mer på The Shins. Det är fruktansvärt bra. Vill även passa på att flagga för Wolfmother till er som inte hört dem än.

Jag tror jag har svårt att respektera människor som förkastar idrott. Haha.

Nä, nu ska jag ladda för ikväll. Det blir lite öl hos Danne, sedan fest och utgång på campus. Let's hope for some action.

Katching!

/M

Bling (Confessions of a King)

- När jag beskriver Mutu som "en listig liten zigenare" som menar jag inte det som en förolämpning. Tvärtom som är det just det, att han kommer från en före detta kommuniststat som Rumänien, som rättfärdigar hans beteende. Vad Mutu gjorde var en instinkt som kommer med hans nationalitet. Listighet är något som karaktäriserar rumäner, det finns i deras DNA. De har utvecklat denna instinkt för att överleva.
- Som ett exempel, om Diego Maradona hade varit född i Oxford istället för i en argentinsk förort hade han aldrig gjort målet med "Guds hand" i VM 1986.

Detta är beviset. Fotboll ÄR roligt.

Idag har jag mycket att göra trots att jag inte har någon schemalagd undervisning. Jag ska förbereda min intervju nu. Sedan ska jag spela Snooker med Anton mellan 13-17... och förhoppningsvis kunna spela ännu lite bättre än förra gången. Det går framåt i alla fall. Sedan ska jag intervjua ikväll, med ett sokratiskt förhållningssätt. Det blir nog gött.

/M

Love is not a competition (but i'm winning)

The Ark vann melodifestivalen. Ja, det var väl kul med ett riktigt band för en gångs skull, men jag kan inte låta bli att känna att melodifestivalen är något av ett lågvattenmärke för alla artister.
Igår var det tv-spelskväll med Johan, och snooker mitt på dagen. Spelade riktigt bra på snookern, skoj!

Jag och Danne skulle till Västra Ersboda och handla prylar igår, så Daniel tog bussen till Östra Ersboda.... och hittade väl inte riktigt tillbaka förrän 35 minuter senare. Det var ganska roligt.

Ikväll är det Leksand - She-left-you på SportExpressen nere på O'learys. Det blir... nervöst.

Djävulskt viktigt blir det. Fy fan, jag är sådär kvalserienervös som man bara kan vara i... kvalserien.

/M

One by one all day

Lirade snooker igår. Det gick dåligt. Ska ta en till match till helgen mot ny motståndare.

Läste i Aftonbladet att ett tyskt syskonpar (biologiska helsyskon, som bor tillsammans) som skaffat fyra barn tillsammans, ska driva igenom ett borttagande av incestlagstiftningen i tyska högsta domstolen. Paret tyckte att anledningen att avkomman som föds till 50% har fosterskador, olika former av hjärnskador, och dylikt inte var tillräcklig. 50% är ganska mycket, jämfört med "vanliga" föräldrar som inte är syskon. Pappan i familjen säger:
"Folk har sagt att våra barn är handikappade, men det är fel. Eric, vår äldste son, har epilepsi men han föddes två månader för tidigt. Han har också inlärningsproblem. Vår andra dotter, Sarah, har speciella behov".

Hallå yxskaft? Är det inte bevis nog för att det kanske inte är helt sunt och att det BÖR (läs: skall) vara förbjudet med incestuösa relationer. Fy fan så jävla grooooossseee detta är.

Nu borde jag skriva opponerings-PM om Mental Träning.
Jag vill ha godis. Nu. (Snussug = Sötsug).