i smell the engine grease (one by one)

Det är dags att hissa och dissa. Skjuta och njuta. döda och föda och så vidare.

Hissa:
1. DJ:s som spelar "Killing in the name of" med Rage Against The Machine. Extremt bra (Club Universum)
2. Dagsljus dygnet runt. Ja, det finns ju de som stör sig på det, och jag kommer till det senare, men vadå, är det inte härligt?
3. "She was no ordinary girl, oh inverted world". The Shins. Det bästa som har hänt sedan Radiohead var som bäst. Albuqurque, we love. New Mexico, we love . USA we love . Music. Ja, jag tar tillbaka allt jag har sagt. Jag har dessutom lyckats frälsa mina vänner.

Dissa:
1.Liljansberget=Babes=Ensamheten=Bitchensandho's=jaja, whatever. typ. Vad fan liksom? Vad är grejen? Här sitter jag och förtjänar något bättre, sägs det. Gör det mig lyckligare? Svar: lyssna på - So Says I
2. Dagsljus. Dygnet runt. Ja, okej ,det är intej jättenice när det lyser in när man ska sova. Och nej, det är inte HÄÄÄÄRLITTT! när man vaknar 05:24 varje morgon av att någonting bränner mot kroppen (och det är inte en kropp) utan det vi något slarvigt kallar Solen.
3. Du kan vara nummer tre på listan.


Bring me the fucking riot, man!

Lärdomar:
1. Bara potatismos och ketchup är gott. Och lättlagat.
2. Om man blandar fil och vatten blir det inte mjölk.
3. Om man springer jättefort en kort sträcka blir man trött. Om man springer halvfort en lång sträcka blir man också trött. Om man inte springer alls blir man fet.

Glandula Thyroidensis

Detta har varit en måndag med träning på gymet före lunch, sedan en inställd föreläsning vilket föranledde bokletning på Norrlands universitetssjukhus. Det slutade med två böcker, "Fysiologi" och "Människans anatomi och fysiologi".
Anatomi är riktigt roligt och intressant, och tentan gick megabra (72p, vilket ev. var max, eller så var det 73, men sak samma, glädje i alla fall). Men fysiologi är svårare och mindre intressant tycker jag. Åtminstone det vi har hunnit prova på hittills. Cellbiologi och liknande valde jag ju liksom bort på gymnasiet.

Sedan blev det lite drop-in-innebandy igen. Återbesök hos sjukgymnasten på onsdag, hoppas att jag lyckats bygga lite lår.

Läste Dala-demokratens ledare angående det franska presidentvalet igår. Man får ju naturligtvis tycka vad man vill i själva frågan, om man nu stödde Sarkozy eller Royál, men trots Göran Greiders inte alls särskilt otippat negativa inställning till valresultatet så är det intressant att valresultatet tolkas som att "folk inte fattar någonting", eller att resultatet skulle vara odemokratiskt eller liknande. 85% av det franska folket röstade. 53% av dem valde Sarkozy. Är det inte just det som är demokrati? Det är ju samma melodi i vårat egna land. Socialdemokraterna försöker flirta tillbaka förlorade väljare från senaste valet genom den underbara melodin; "Ni förstod inte vad ni röstade på, kom tillbaka". Men vadå? Folk väljer, och har alltid valt efter sin egen hjärna (och i undantagsfall sitt hjärta, men det är väl främst förstagångare) och jag undrar i all norrländsk stillsamhet, har man inte rätt att rösta på vad som helst?
Personligen tycker jag nog att det var tråkigt att Francois Bayrou inte gick till valfinalen. Men som vanligt är det svårt för liberaler att hävda sig mot två starka alternativ på varsin kant. Och med facit i hand, var det väl bättre att Sarko vann än någonting annat. Vive la republique.

/M

Witchcraft

Tjaba!

Händelserik helg på alla sätt och vis. Tre dagars festande blev det också.. tufft, men riktigt jäkla skoj!
Imorgon är på't igen som gäller. Let's hope for some action!

Nu ska jag äta middag, träna på Iksu och dricka lite protein så jag blir stor stark och deffad.

Kram!
/Mange