För dig, är det alltid helg!

Veronica Maggio är faktiskt en bra mycket mer strålande artist än vad jag först tyckte. Hennes första singelsläpp och sedermera jättehit "Dumpa mig" var lite speciell, men mest ganska tjatig. Uppföljarna "Nöjd" och "Havanna Mamma" höll betydligt bättre nivå. Men hennes nya skiva, "...och vinnaren är:" är faktiskt ett litet miniatyrmästerverk. Snook-producerade "Måndagsbarn" står kanske ut som det starkaste spåret. Lyssningsvärt helt klart!

Skönt med en ledig dag äntligen. Jobbade fredag, lördag, söndag, och i underbemanningens tider är det faktiskt ganska körigt att arbeta på helger. Snart blir det Köpenhamn, eller snart och snart, men om en månad ungefär. Har även lyckats byta til mig 6 dagars ledighet i månadsskiftet Juli/Augusti. Någonting ska jag ta och hitta på då också!

Hayley Wickenheiser är klar för Björn Arrias hemmaklubb, Linden Hockey från Eskilstuna. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det där. Kanske håller hon svensk division ett-klass... eller så är det bara ännu ett (ganska trött) PR-försök.

Nu så, torkar förhoppningsvis inte bloggen igen totalt.

/M

be my mirror, my sword and shield

Mitt i jobbsommaren i Leksand har jag hamnat i något av en bloggtorka. Jag verkar inte ensam om det, vad det verkar (Elly, Heléne). En hel del tennisspelande blev det i alla fall förra veckan och det var roligt. Kändes även lite extra tennisfokuserat att avsluta helgen med att se herrarnas Wimbledon-final mellan Rafael Nadal och Roger Federer.
En fantastisk tennismatch, fem enormt långa set med massor av fina bolldueller. Kul!

Jag var även på dop i Malung i helgen, då världens sötaste kusinbarn Elias blev döpt!

I veckan är det som sagt jobb, varje dag. Men ledig till helgen i alla fall, och då tänkte jag och Oskis åka och hälsa på Ellsan i Falun. Förhoppningsvis accepterar hon våran husering där.

Sådärja. Nu ska jag försöka lära mig lite Coldplay-texter utantill.

/M