I guess the took the whole tree down by it's foot

Svårt att blogga på här när Leksand sviker i årets viktigaste match. Nu tror jag inte själv på det längre, så nu kan allt bara bli en överraskning.

Den förra frågan verkar inte heller ha varit tillräckligt svår. Eller så är det jag som ständigt ger bort svaret på idrottsfrågorna, men rätt svar på den europeiska staden var i alla fall Jesenice, Slovenien. Svaret kom från Oskar Klingborn återigen, vad han än påstår!
Nu till dagens fråga: Vi söker återigen en stad, i europa.

image21

a) Byggnaden på bilden heter Bridgewater Place, och är stadens i nuläget högsta byggnad med sina 110m. (snart slagen av den kommande skyskrapan Lumiere) 
b) Stadens största idrottslag är inte ett fotbollslag, som annars är brukligt i landet, utan två rugbylag, Rhinos och Carnegie, som tävlar i Rugby League respektive Rugby Union. Även ett välkänt fotbollslag huserar i staden, dock ej i den högsta ligan.
c) Staden har drygt 443 000 invånare, och har nära kopplingar och samarbeten med Stockholm trots att städerna inte är officiella vänorter. 80-talssyntbandet Soft Cell kommer från denna brittiska stad.

Guess on!

Kommentarer
Postat av: D

Leeds the Rhinos?

2008-04-05 @ 12:16:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback