Flytthelg och helgens V75

I helgen kommer Daniel på besök för att hjälpa oss att städa ur vår gemensamma lägenhet. På tisdag flyttar vi till Liljansberget. Leksand har just bortabesegrat Örebro med 8-5. Målrikt och ganska glad hockey. Kul med många Leksandsmål framåt också för en gångs skull.

Jag tänker naturligtvis inte redovisa hela min och Johans rad inför helgens Jackpotomgång på V75. Men tre hästar kan jag bjuda på.

V75-3 11. Surtees Hanover. Här är en häst som inte är streckad av särskilt många, och som trots ett dåligt startspår kan må bra att smyga med. Skräll, värd att ha med på kupongen.

V75-4 4. Raja Mirchi. Den här hästen spikar vi. Kolgjini är magisk när det gäller att ta fram bra tvååringar och i detta lopp har han med inte mindre än fyra hästar från sitt stall. Raja Mirchi är loppets bästa häst, och den kör han naturligtvis själv - till vinst.

V75-14. Mountain Dew. Andrahandsfavoriten i ett lopp där många valt att spika 10. Rania. Vi tror inte alls att Rania är given som vinnare, istället tror vi hårdast på nummer 14. Mountain Dew som inte får glömmas bort på kupongen. Ingen jätteskräll, men en trolig vinnare i ett ganska hårt och ovisst lopp.

Sådärja. Då jagar vi jackpoten på sju rätt i helgens V75.

/M



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback